Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Tips για λευκότερα δόντια!

Όλοι ζηλεύουμε και λαχταράμε τα λευκά δόντια και ταυτόχρονα το όμορφο χαμόγελο που σου προσφέρουν!Προσωπικά προσπαθώ με όποιο τρόπο μπορώ να έχω λαμπερά και λευκά δόντια χρησιμοποιώντας  πράγματα που υπάρχουν στο σπίτι μου! 

Tip #1 : Η φλούδα του πορτοκαλιού και της μπανάνας θα δώσουν στα δόντια σας λάμψη και θα είναι πιο λευκά. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να "βουρτσίσετε" τα δόντια σας με την φλούδα των φρούτων!

Tip #2: Η μαγειρική σόδα σε συνδυασμό με την οδοντόκρεμα μας θα βοηθήσει να δούμε αποτελέσματα στο χαμόγελο μας. Η μαγειρική σόδα ουσιαστικά αυτό που κάνει είναι να ενισχύει τις λευκαντικές ιδιότητες της οδοντόκρεμας μας και να μας χαρίζει ευκολότερα και γρηγορότερα λαμπερά και λευκά δόντια! Καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιούμε το μείγμα αυτό περισσότερες από μία φορά την ημέρα.

Tip #3:  Αν αναμείξουμε μερικές σταγόνες λεμόνι και λίγο αλάτι θα δημιουργήσουμε μια κρέμα. Αυτή την κρέμα καλό θα ήταν αφού θα την έχουμε αλείψει στα δόντια μας να μην την αφήνουμε για παραπάνω από μισό λεπτό! Το λεμόνι περιέχει βιταμίνη C η οποία βοηθάει στην λεύκανση των δοντιών μας!

Tip #4:  Ο
ι σπόροι που έχουν οι φράουλες είναι ο καλύτερος φυσικός τρόπος λεύκανσης των δοντιών μας! Ουσιαστικά τα σποράκια λειτουργούν ως ένα φυσικό scrub για τα δόντια και αφαιρούν τους λεκέδες από αυτά. Όταν είναι,λοιπόν, η εποχή τους με 1/2 ποτήρι φράουλες την ημέρα θα έχουμε λευκότερα δόντια! 


Προσοχή: Τα οξέα που περιέχουν τα φρούτα υπάρχει κίνδυνος καταστροφής του σμάλτου των δοντιών. Χρησιμοποιείτε τα tips με μέτρο και μ
ην κάνετε υπερβολές . Κάθε φορά που τρώτε όξινες τροφές καλό είναι να βουρτσίζετε μετά από λίγο τα δόντια σας ή να ξεπλένετε το στόμα σας με πράσινο τσάι. Πριν ακολουθήσετε τις συμβουλές αυτές καλό είναι να λάβετε και τη γνώμη του οδοντιάτρου σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου