Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Adriana Karembeu-The double touch lipstick!

Πριν από κάποιες μέρες έκανα την βόλτα μου στο κέντρο του Ηρακλείου και είπα να περάσω από το κατάστημα beaute beaute να κοιτάξω τι καινούρια προϊόντα έχουν φέρει και τα σχετικά! Έπεσε το μάτι μου στο σταντ με τα προϊόντα της Adriana Karembeu και την προσφορά που είχαν αγοράζοντας ένα προϊόν μακιγιάζ άλλο ένα δώρο. Για τα συγκεκριμένα κραγιόν να σας πω ότι πριν από κάμποσο καιρό τα είχα δει και στα Hondos Center 1+1 και η αλήθεια είναι ότι και τότε είχα μπει στον πειρασμό αλλά τώρα υπέκυψα! 

Συγκεκριμένα αγόρασα δύο liquid lipsticks ένα σε ροζ  απόχρωση και το άλλο σε μια πιο κεραμιδί πορτοκαλί απόχρωση και τα δύο όμως έχουν καφέ υποτόνους. Το ροζ είναι στην απόχρωση No.5 και το πορτοκαλί στην απόχρωση No.3. Η σειρά αυτή με τα κραγιόν ονομάζεται The double touch lipstick για τον λόγο ότι έχουν από την μια πλευρά το κραγιόν που όταν στεγνώσει γίνεται εντελώς ματ και από την άλλη την πλευρά ένα lip gloss το οποίο σου δίνει την δυνατότητα είτε να κάνεις το κραγιόν λίγο πιο ενυδατικό, είτε να το κάνεις να φαίνεται εντελώς gloss!
Τα δοκίμασα και μπορώ να πω ότι μου άρεσαν αρκετά. Η απόδοση του χρώματος όπως θα δείτε παρακάτω είναι πάρα πολύ καλή όπως και η διάρκεια τους!Είναι πολύ σταθερά και στεγνώνουν πολύ γρήγορα και η αλήθεια είναι ότι το εκτίμησα ιδιαίτερα αυτό! Προσωπικά πριν την εφαρμογή του κραγιόν ενυδατώνω τα χείλη μου επειδή είναι πολύ "στεγνό" και κάθετε στις λεπτές γραμμές .Όσον αφορά την μυρωδιά τους, το κραγιόν έχει μια υπέροχη μυρωδιά αλλά του gloss είναι επιεικώς απαίσια! 
Αν κάτι βρίσκω αρνητικό γι' αυτά τα κραγιόν είναι το πινελάκι που έχουν γιατί είναι πολύ μεγάλο και εάν δεν προσέξεις θα πασαλειφτείς και το αποτέλεσμα δεν θα είναι σίγουρα κολακευτικό αλλά όλα διορθώνονται! 

Αριστερά No.3- Δεξιά No.5
Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει και e-shop που μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις προσφορές του εδώ .
Έχετε δοκιμάσει κάποιο κραγιόν από αυτή την σειρά;! σας άρεσαν;!
 

4 σχόλια:

  1. Πολύ καλό post, φαίνεται δυνατή απόδοση, ίσως είναι η επόμενη μου αγορά. Πόσο κοστίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχατιστώ πολύ!!! Το ένα κοστίζει περίπου στα 15 ευρό αλλά με την προσφορά είχαν και τα 2 στην ίδια τιμή! :)

      Διαγραφή
  2. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από Adriana, φαίνεται ότι έχουν πολύ καλή απόδοση! αλλά λίγο τσιμπημένη η τιμή του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ τα πρώτα πράγματα που δοκιμάζω!! Ναι η τιμούλα είναι λίγο τσιμπημένη αλλά με το 1+1 είναι μια χαρά!!!

      Διαγραφή